WSET#2

Det andre kursnivået (WSET#2) er en dyp introduksjon til vinens verden og språk med avsluttende eksamen og diplom.

WSET#2, består av 20 timer undervisning og smaking over fem kvelder. Det skal gi deltakerne en dyp introduksjon til de viktigste vinområdene, druesorter, vinifikasjonsmetoder og vinstiler. I tillegg får deltakerne en innføring i hvordan mat og vin kan best kombineres, sammen med prøvesmaking av rundt 50 ulike viner. Kurset har og som formål å lære hver deltaker å smake og analysere vin på en profesjonell måte.

WSET#2 avsluttes med en eksamen på 50 spørsmål hvor det gjelder å plukke det rette svaret. Eksamen godkjennes av WSET i London, og det kreves 55% korrekte svar for å bestå og få sertifikat.

Kurset passer både for nybegynnere og for mennesker som jobber med vin eller i restaurant bransjen. Å bestå eksamen krever dedikasjon og interesse for emnet, så kursdeltakerne bør regne med å bruke rundt 15 – 20 timer til selvstudium.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål (91527466).

Jarles Vinskole gjør undervisningsmaterialet tilgjengelig ved betaling av kursavgift.

Kursmateriale og eksamen foreligger kun på engelsk, men undervisningen foregår på norsk.

Pris per deltaker er omtrent 9500 kroner og inkluderer vin, lærebøker, eksamensavgift og diplom. Restbeløpet må betales før kurs start (regning blir sendt). Hvert kurs har en øvre grense på 12 deltakere og forutsetter et minimum av 7 deltakere for å gå i gang.

Kurset blir avholdt i våre lokaler i St.13, i St.Olavsgate 13 i Stavanger sentrum.

For henvendelser send e-post til jarle@passionforwine.no eller på telefon 91527466.  For påmelding og betaling av plass reservasjon:

WSET2 kurs 3 i 2021