WSET#1

Det første kursnivået (WSET #1) er en introduksjon til vinens verden og språk med avsluttende eksamen og diplom. Dette er et kurs som  passer for alle.

WSET#1, vil du lære om de viktigste vinområdene, druesorter, hvordan vin lages og hvordan den skal serveres. I tillegg får deltakerne en innføring i hvordan mat og vin kan best kombineres, sammen med prøvesmaking av 9-10 viner. Kurset går på lørdager fra klokken 1300 – 1800 eller på kveldstid fra 1700-2200.

WSET#1 avsluttes med en lett eksamen på 30 spørsmål hvor det gjelder å plukke det rette svaret. Eksamen godkjennes av WSET i London, og det kreves 70% korrekte svar for å bestå og få sertifikat.

Vi feirer avlagt eksamen med litt bobler.

Kurset passer for nybegynnere og alle som vil lære og forstå vin bedre og vi har fått svært gode tilbakemeldinger på dette kurset. Oppsatte framtidige finnes på denne linken:

WSET kurs på deltager.no

Undervisningsmaterialet vil være tilgjengelig ved påmelding.

Kursmateriale og eksamen foreligger kun på engelsk, men undervisningen foregår på norsk.

Påmelding er bindende. Pris per deltaker er 2600 kroner (med Aftenblad kort) inkludert smaking av 8-9 viner, kurshefte, bobler etter eksamen eksamensavgift og diplom. (3100 kr uten Aftenblad kort).

Hvert kurs har en øvre grense på 12 deltakere og forutsetter et minimum av 6 deltakere for å gå i gang. Kurset vil bli avholdt i våre lokaler i St.13, i Stavanger sentrum.

For informasjon om nivå 2 :

WSET#2

Vi arrangerer og vinkurs og Masterclass med forskjellige tema som kan bestilles (8-30 personer)  ved å ta kontakt vi her, facebook eller på tlf.

    • Du velger tema og dato
    • Pris blir fastsatt etter type/antall vin og antall personer

Vi tilbyr og personlig time i vin på dagtid. Ta kontakt.

Kommende arrangement Facebook